ADHD en ADD wat kun je ermee?

Vele informatiestromen komen bij mij samen!

Jochem brengt je graag op de hoogte van de andere kijk op ADD/ ADHD en hoog sensitieve persoonlijkheid, hyperactiviteit en andere vormen van “de Nieuwe TIJD”
Lees de blog van Jochem: klik hier

Hij  is zelf een enorme voorstander van een natuurlijke aanpak van klachten.
Daarom volg ik zelf een dieet, mediteer ik en doe ik NLP oefeningen. Ook doe ik zoveel mogelijk op de fiets, mijn longboard of lopend. Als ik een extra ondersteuning wil voor meer rust en overzicht dan zoek ik die graag in de natuurlijke sector. Zelf slik ik nu niks om het ‘goedkoop’ te houden maar soms kan ik toch wel wat extra’s gebruiken. 

Heb jij dat ook? Misschien is LTO3 dan wel een uitkomst voor je.

Veel mensen met ADD, ADHD en HSP geven namelijk aan dat LTO3 hen enorm heeft geholpen bij klachten zoals concentratieproblemen, overprikkeling, hyperactiviteit, stemmingswisselingen, stress, slapeloosheid en motivatiegebrek.

Er zijn ook mensen met ODD of ASS die positieve veranderingen melden en ik ontvang geregeld succesverhalen van mensen met meer algemene klachten zoals bijvoorbeeld verslaving, depressiviteit, angsten, burn-out, onrust en stress.

Het voordeel is dat LTO3 al vanaf 3 jarige leeftijd te slikken is en vrijwel nooit bijwerkingen geeft (soms wel de eerste dagen/week bij hoog sensitieve mensen wat daarna snel wegtrekt). Daarnaast kent LTO3 geen contra-indicaties met andere (natuurlijke) middelen en medicijnen.

Veel mensen konden zelfs gedeeltelijk of helemaal stoppen met stimulerende medicatie.

Wil je meer te weten komen over dit natuurlijke supplement?

> Kijk hier voor uitgebreide informatie over LTO3…

Ga op zoek naar het boek van John Loporto : the Davinci Method.

En kijk het filmpje over een andere kijk op ADD/ADHD;
https://www.youtube.com/watch?v=YdpuVjN-7-A