BLOG #15-2024 Hello farewell party in Haarlem Trefpunt ‘t Trionk

En zo komen we aan bij het moment om afscheid te nemen van al die mensen met wie ik jaren heb samengewerkt, op beurzen, op meditatieavonden, op themadagen in Vijfhuizen.

Ik had besloten op zondag 19 mei 1e Pinksterdag een inloopmiddag te organiseren in het oude vertrouwde steunpunt voor Ouderen in de van Oosten de Bruijnstraat in Haarlem. Gewoon omdat het pand er nog steeds staat en de herinneringen voor velen daar ook liggen. De deur was vanaf 13.30 uur open en ik heb superveel hulp gekregen van lieve mensen om met de hapjes en drankjes te helpen zodat ik ook echt met de bezoekers kon praten. Verrassing na verrassing overkwam mij en het was een SUPERFIJN moment waarbij ik nu besef dat verhuizen alleen maar van huis veranderen is. Ik kan nog steeds in Haarlem een zaal huren en iets organiseren, ach ja dat is gewoon nog steeds mogelijk. Dank allemaal voor jullie bijdrage, donatie, lieve geschreven kaarten en warme ontmoetingen.