BLOG #18-2024 Brummen spiritueel café 7 juni 2024 avond numerologie

En zo rijgen de dagen zich aaneen en ben ik onderweg naar Brummen terwijl ik net hersteld ben van mijn ziek zijn om een avond numerologie te verzorgen. Ik weet dat ik met foto en al in een van de huis aan huis krantjes heb gestaan dat alleen al vind ik weer spannend. Hoeveel mensen zullen er komen? Ik heb niet gevraagd of de mensen zich willen aanmelden dus dat maakt het nog meer een verrassing.

Het is vijf minuten voor acht als de laatste bezoeker binnenkomt en totaal zijn het er 10. Ik reken de geboortedatum van iedereen alvast uit en dan met het huidige jaar zodat ik ook iets over het hier en nu kan vertellen aan de bezoekers. Ik besluit niet zoveel tijd te gebruiken om mijzelf voor te stellen en richt mij op volgorde van binnenkomst tot de bezoekers. Het is fascinerend dat er veel mensen momenteel in jaar 5 en 6 bewegen dan wordt het voor mij ook een uitdaging om voor iedereen iets toe te voegen van waarde, maar het is gelukt. En zelfs binnen de tijd die we hebben. Het was klokslag half tien toen ik voor de laatste bezoekster haar huidige jaar 8 uitlegde. Tussen de uitleg door ook nog vertelt dat ik naar Brummen wil komen verhuizen met mijn de stichting Iedereen is Kind en dat ik een boerderij zoek voor mijn activiteiten. En dat ik er over nadenk om een cursus van 7 avonden te gaan geven in Brummen of in Eerbeek. De bezoekers waren vol interesse, dat smaakt naar een goed vervolg voor het najaar.