Blog #6-2024 laatste keer in Apeldoorn.

Vrijdag 15 maart startte ik vanuit Beverwijk, ik was oppasmama voor de kat van mijn zoon en schoondochter, dus ik vertrok vanuit Beverwijk, eerst naar Haarlem, naar de biologische markt op de Botermarkt mijn wekelijkse boodschappen doen. De auto laden met dozen voor de opslag in Apeldoorn en alles wat nodig was om de avond in Apeldoorn te verzorgen. Ik zou in ieder geval ook even langsgaan bij centrum Kleur in Apeldoorn, die dag was de openingsmiddag en ik wilde nogmaals even met Miriam kennis maken en wie weet ontstaat er een samenwerking? Tenslotte heeft zij een leuke ruimte in Apeldoorn waar ik dan misschien wel iets zou kunnen organiseren?

Ja zo werkt mijn brein: telkens weer oplossingen, ingevingen, mogelijkheden, ideeën, plannen en ontmoetingen. De ontmoeting bij Kleur was een warm welkom, ik nam een plekje in aan de tafel en luisterde onder het genot van een kopje thee naar wat de andere mensen te vertellen hadden. Angelique die ik al kende van een avond was er ook waardoor ik niet geheel alleen daar zat.

Ik sprak Miriam en vroeg haar of zij de mogelijkheid zag om haar ruimte aan mij te verhuren, ze zou er over nadenken en met een vrolijke groet vertrok ik naar Brummen om posters op te hangen en in Brummen te verkennen waar ik zou kunnen landen met mijn activiteiten.
En zowaar van de bibliotheek werd ik naar het naastliggende pand gestuurd Stichting Welzijn Brummen, Plein 5, en daar waren mogelijkheden om te kunnen huren. Het lijkt een beetje op trefpunt ’t Trionk in Haarlem waar het met Nicky’s Place 25 jaar geleden begon. Aansluitend naar Zutphen om een heerlijke maaltijd bij mijn vriendin Else te genieten.
Vandaaruit vertrok ik naar Apeldoorn om de avond te verzorgen, echter ik had de reistijd niet bekeken en dacht er met 20 minuutjes te zijn, nou dat was krap door de bocht hoor, en terwijl ik mijn auto over de eenbaansweg door het Gelderse land stuurde kwam ik een bonte stoet van tegenliggers tegen die de voorbereidingen van het carnaval aan het inluiden waren. Groot – groter – grootst zo waren de praalwagens met disco geluid en licht en de stoet personenwagens die geen kant op konden dan alleen maar in die rij aansluiten. Ik was zo BLIJ!! Dat ik op de andere baan naar Apeldoorn reed en niet naar Zutphen. De avond verliep voorspoedig het was een avond numerologie en de bezoekers waren verrast over wat je geboortedatum over jezelf kan vertellen. Het was tevens de laatste keer in Apeldoorn. Dank voor alle nieuwe ontmoetingen, ik reis verder naar Brummen de plek waar ik ga landen met de stichting Iedereen is Kind.