Chris van Benthem

Chris van Benthem

Mijn naam is Chris van Benthem. Ik ben woonachtig in Oud-Ootmarsum, getrouwd en heb 4 kinderen. Vanaf mijn jeugd ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de natuur en geboeid door haar verscheidenheid en schoonheid. Vanaf 1987 ben ik mij gaan verdiepen in spiritualiteit, omdat ik op zoek was en ben naar antwoorden op zingevingsvragen zoals wie ben ik, waar kom ik vandaan en wat is mijn taak op deze aarde.

Deze compassie voor de aarde wil ik graag delen.
Daarom heb ik in 2007 een eenmansorganisatie opgericht genaamd:

RIVOS
(Rust – Inspiratie – Verwondering – Ontspanning – Schoonheid)

Spirituele wandelingen in Noord-Oost Twente:
Als u geïnteresseerd bent in de verborgen krachten van de natuur en graag wandelt door bossen, langs beken en heidevelden, dan bent u welkom tijdens de  Spirituele Natuurwandelingen in de volgende natuurgebieden:

‘Het Springendal’ bij  Ootmarsum, het landgoed ‘Egheria’ op de flanken van de Tankenberg bij Oldenzaal, het ‘Dal van de Mosbeek’ bij Vasse, het landgoed Twickel bij Delden en het Gravenbos bij Saasveld.

Tijdens deze Spirituele Natuurwandelingen maakt  u kennis met:
– de aura van bomen
– de straling van wateraders
– de kracht van leylijnen
– het energieveld van de aarde

mobiel: 06-1318 9115

mail: chrisvanbenthem@gmail.com
website: http://www.rivos.eu/