Hoofd-hart

Ina Oldewarris- van Oosterhout

Samen met Nicole start Ina een jaartraining van Klacht naar Kracht in juni 2022.  klik hier

Wie is Ina?
Soms zijn er perioden in je leven dat het even niet zo lekker of vanzelfsprekend loopt en je eigenlijk zoekende bent, naar wat nu? Het is moeilijk het patroon te doorbreken waar je zelf midden in zit. Iemand van buitenaf kijkt er op een andere manier naar waardoor je inzicht krijgt in wat er speelt en hoe je daar anders mee om kunt gaan.

Onaffe ervaringen kunnen naar boven komen waar je op dat moment niet mee uit de voeten kunt. Dan ga je op zoek naar iets of iemand die je daarbij kan helpen. Samen ga je dan op weg om de juiste richting weer te (her) vinden.

Tijdens de individuele begeleiding maak ik onder andere gebruik van: Familieopstellingen en Systemisch werk, Een cursus in Wonderen (The Course in Miracles) De kracht van het vernieuwende denken, Rationele Emotieve Therapie (RET), de Rogeriaanse Therapie ( het focussen), The Work van Byron Katie, Je kunt je leven Helen van Louise L. Hay, De Helende reis van Brandon Bays, Effectieve communicatie spiritualiteit en zingeving, en Emotionele Freedom Techniek (EFT)

Hoofd-hart
Familie en relatie en bedrijfsopstellingen
Merwedestraat 44, 1946 TP Beverwijk
mobiel: 06-2047 8401 of 06-5099 7211

Mail: hoofdhart@gmail.com
website: www.hoofd-hart.nl