Jolanda Klaassen

Projects of Light
Zutphensestraatweg 118, 6953 CN Dieren
mobiel: 06-2824 0676

mail: jolanda@projectsoflight.nl
website: http://www.projectsoflight.nl/index.html

Voor wie?
Voor iedereen met lichamelijke, emotionele, psychische of spirituele problemen. Jong en oud, man, vrouw of kind.

Eén van de eerste vragen die mensen me stellen zodra ik ze vertel dat ik werk als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut is : “Welke mensen kunnen dan bij jou terecht? Wie is er gebaat bij een natuurgeneeskundige behandeling? “

Mijn antwoord op deze vraag is: Iedereen die van mening is dat ziek zijn een uitnodiging is tot heelwording in plaats van tot symptoombestrijding, voor mensen die begrijpen dat fysieke klachten een indicatie zijn voor disbalans op andere vlakken van Zijn, hetzij mentaal, emotioneel, psychisch, sociaal, relationeel of spiritueel.

Voor een ieder die inziet dat Heel Zijn, Gezondheid, Geluk en Zelfvervulling slechts bereikt worden indien je op elk vlak van Zijn in vrede en balans bent. Voor mensen die geen reguliere geneesmiddelen verdragen, voor ‘uitbehandelde’ patiënten, voor iedereen die ervoor open staat holistisch te werken aan diens eigen gezondheid en welzijn, zijn natuurgeneeswijzen geschikt. Voor hen die willen ervaren hoe helend creativiteit is. Voor iedereen die de schatten der aarde kan zien voor wat ze zijn; transformatieve leraren en leraressen in een plantenjasje of een kristallen robe.