Loren Walter Vonk

Sensi-therapie:

Wat niet in het lichaam thuishoort – eruit halen
Wat te kort is – aanvullen
Behandelen zodat balans ontstaat

Therapie inhoudelijk:

Sensi-therapie bestaat uit diverse therapievormen en gaat er vanuit dat alle klachten die wij hebben, zowel geestelijk als lichamelijk, zijn ontstaan uit een verstoring van het energetisch lichaam. Deze kunnen veroorzaakt zijn door bijv. negatieve gebeurtenissen, angsten, emoties, trauma’s maar ook door onbewust overgenomen angsten van onze ouders; thema’s die soms generaties lang blijven spelen. De behandeling kan bestaan uit één of meerdere alternatieve therapieën die op dat moment nodig zijn.

Voor wie:  Een ieder die lichamelijk of psychische klachten heeft, maar ook bijv. “gedragsproblemen” Een groot aantal kinderen en volwassenen  heeft  last van overgevoeligheden voor voeding, indrukken uit de omgeving, enz. Denk hierbij naast allerlei lichamelijke of psychische vaak onverklaarbare klachten ook aan Autisme, ADHD, HSP of Nieuwetijdskinderen. Sensi-therapie is gericht op de vragen van deze tijd.

De behandeling duurt 1,5 uur per consult en afhankelijk van wat er onderweg tijdens de behandeling zich voordoet. Gemiddeld zijn er in totaal 3-5 behandelingen nodig per persoon. Tijdens de behandeling meet ik je uit met een “bio-tensor”. Het streven is naar zo groot mogelijk effect in zo weinig mogelijke behandelingen!

Het is een mens- en vooral ook kind- vriendelijke behandelmethode. Een korte omschrijving van de diverse behandeltherapieën volgt hieronder.

Sensi therapie behandelt de hele mens en niet (alleen) zijn ziekte

Drukpunt-massage

Holistic pulsing

EFT (emotional freedom technique)

Edelstenen therapie

Voetreflexologie

Bloesem- en Edelsteenremedies en Voedingssupplementen, Orthomoleculair en diëten.

Praktijk Reflection: the key to transformation

Loren Walter-Vonk

Oranjerie 11, 1648 LG  DE GOORN

mob: 06-53205758

mail: info@praktijkreflection.nl

website: https://www.sensitherapeut.nl/Pages/Home.aspx