Madame Keet – Frankrijk

Bonjour! Welkom op onze nieuwe creatie pagina. Een plek waar we vanuit onze unieke talenten verbinden met jouw unieke zijn. Ons leven en onze prachtige plek delen op een manier die ons blij maakt.
Biedt plek voor 2 personen.
Je bent het hele jaar door welkom om hier tot rust te komen in onze gezellige met houtkachel verwarmde Keet. Hier bieden we je de ruimte om jouw unieke natuurverbinding te ervaren in de stilte en de uitgestrekte soms ruige natuur. De Keet is off grid. Heeft een buiten compost toilet en buitendouche en geen stroom of wifi. In de zomer is het mogelijk om groenten af te nemen uit onze permacultuur tuin en kas of om aan te schuiven als gast aan tafel.
De keet ligt omgeven door landerijen en bossen, waar reeën, zwijnen, uilen en vele soorten spechten en onze paarden, je buren zijn.
Een terugkeren in de natuur, die jij zelf ook bent en de stilte, brengt innerlijke beweging in ons. Je komt Jezelf tegen! Je hoeft het echter niet alleen te doen. We bieden je een plek waar je je eigen kracht en veiligheid weer kunt betreden en om ondersteuning te ontvangen in je levensprocessen door George en Nicole vanuit onze gezamenlijke Bronverbinding.
Mei t/m September kun je hier te verblijven met of zonder je paard, met aangrenzend terrein voor je paard en aangrenzende uitrijmogelijkheden. Wij bieden de mogelijkheid tot paarden-luisteren. Op aanvraag bieden we paarden wandelingen mogelijkheden van een dag met picknick en begeleiding voor 3 personen.
LEVEN IN DE NIEUWE TIJD:
We bieden ruimte aan groepen waarin zelfredzaamheid, Permacultuur, je eigen Bronverbinding en autonomie, wildplukken, intuïtief schilderen, nachtwandelen, heerlijke vers geoogst en gekookte maaltijden, de nieuwe tijd en puur jezelf zijn, de inspiratie is en wij naast jou als co- creators de plek bieden. Deze paradijselijke plek is zelfredzaam en bied natuur, drinkwater, ruimte, stilte, ervaring en liefde. Voel je een ja?

Geni Art de la vie – Nicole Recourt

-Healing op afspraak in Madame Keet.
-Schilderworkshops op afspraak, bij mooi weer hier bij ons op het land of bij jou op locatie als co-creatie.
-Tuinklussen & Design Permacultuur. Je kunt mij benaderen voor het samenwerken met jouw natuurlijke leefplek voor een ontwerp en aanleg en voor hulp in bestaande tuinen.
Pb voor aanvraag.
Tout en Bois et Plus – George Welman
-Allerhande houtwerkzaamheden, restauratie, klussen op locatie op afspraak.
– Paardenluisteren op afspraak
– Healing en massage op afspraak in Madame Keet. Pb voor aanvraag.
Samenwerken en leren:
Vind je het leuk om ons een week mee te helpen? We willen dit jaar en komende jaren de volgende projecten realiseren:
-Sauna en houtgestookt bad.
-Buitendouche en extra compostwc voor groepen
-Terrein voorbereiden voor verbouwen eigen graan, tesamen met fransen vrienden en hun paard
-Zwemvijver van 10×6
-Hout kappen, kloven en stapelen vanuit t bos voor de winter
-start renovatie oud klein Limousin huis tot of grid verblijf voor gasten
-Bouwen hout gestookte brood/pizza oven
Vele muren die kalk/zand stuuk wensen
-Meewerken in de bestaande permacultuur projecten:
Moestuin met hugelbedden, voedselbos, tuinkas, takkenrillen. Verbeteren compost plek, zaadbommen maken en natural farming. In de zomer oogsten en wecken. Kruiden drogen. Tincturen maken.
– Meecreeren en meedenken: wateropvang en waterbeheer voor de droge periodes. Zelf compost gas maken. Warmtewisselaars bouwen.
Mee werken is mee eten, gezelligheid en mooie staplek voor je eigen camper, tent of yurt. Ervaren doeners met tijd, van harte welkom!
Dus hier zijn we dan met onze talenten, onze plannen en ervaringsplek. Het is veel en het leven leerde ons deze veelheid te omarmen. Alles komt op het daarvoor juiste moment en wij bewegen mee. Net als jij die tot hier gekomen bent met lezen.
Ons leven speelt zich af in het groene Haute Vienne – midden west Frankrijk. Waar we een boerderijtje met 17 hectaren aangrenzend terrein hoeden.
We horen graag van je! Voor opdrachten, healing-afspraak, reserveren Madame keet, groepen, meehelpen staan we je graag te woord.
Hartelijke groeten van Nicole Recourt en George Welman!!! 💛🌈