Mark Hoek

Een van de ondernemers die op dinsdag een meditatie gaat aanbieden:

Dinsdag – Black Bear ochtend meditatie

Black Bear was een oude sjamaan die vroeger geleefd heeft en door Christopher Moon Bear werd gechanneld. Tijdens deze sessies gaf hij les, healing en adviseerde hij de mensen. Onderdeel van zijn teachings was de ochtend meditatie. In zijn visie is deze meditatie erg goed omdat het je energie veld reguleert en helpt om je sacred space te ontwikkelen. Deze sjamanistische meditatie maakt gebruik van een aantal visualisaties om je energieveld te reinigen en te versterken en eindigt dat je verbljft in je eigen heilige ruimte. Een heerlijke manier om je dag mee te beginnen.

Mark Hoek, website: www.regenboogslang.net

Locatie: Spiritueel centrum Regenboogslang, VNU gebouw begane grond, Ceylonpoort 5-25, 2037 AA Haarlem.

Wie is Mark Hoek?
Mark is van jongs af bezig met de bedoeling/betekenis van het bestaan. Na een zoektocht langs allerlei verschillende spirituele richtingen kwam ik in 1995 in contact met het sjamanisme dat was gelijk een thuiskomen.
Mijn opleiding heb ik gehad bij Black Bear en Christopher Beaver. Hun unieke manier van lesgeven; confronterend, humorvol en altijd op een liefdevolle wijze zijn een leidraad voor mijn leven geworden. Hun lessen dat alles energie is en dat ook je schaduwkanten eigenlijk stukken energie zijn die je om kunt zetten in kracht maakten het mogelijk om me eigen schaduwkanten onder ogen te gaan zien en daar ook wat mee te doen.