Mickey shop – Heemskerk

Op zoek naar kado’s voor kleine of grote kinderen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Speelgoed, Gadgets, Kerst, Collecters items, om en rond het huis, voor ieder wat wils! Veelal Disney, maar ook vele andere bekende figuren uit de film wereld komen voorbij.

Altijd alles uit voorraad leverbaar met iedere week andere artikelen! Ik doe mijn uiterste best om leuke en betaalbare artikelen te vinden en die zo voordelig aan te kunnen bieden!

Naast veelal nieuwe artikelen, verkoop ik ook tweedehands en zelfgemaakte artikelen.  Onder tweedehands versta ik ook artikelen die enkel in de vitrine hebben gestaan, dus eigenlijk nieuw, maar dan veel goedkoper! De handgemaakte kerstballen zijn door mij zelf ontworpen en gemaakt, echt iets exclusiefs!!

Deutzstraat 22, 1961 NT Heemskerk
mobiel: 06 – 4434 3244

mail: info@mickeyshop.nl

website: https://www.mickeyshop.nl/