Nieuw Leven

De titel floepte zomaar uit mijn vingers toen ik de foto terugzag van het nieuwe leven aan de boom. 
Ja we zijn er echt aan toe om het nieuwe leven weer toe te laten in ons leven.

Wat is Leven überhaupt zou ik willen zeggen!?
We staan op gaan aan het werk (als we pech of mazzel hebben) en doen de dingen die van ons verwacht worden en daarna komt de volgende dag alweer. tijdens de vakanties en vrije dagen kunnen we reflecteren over wat we geleerd hebben zodat we geen herhalingen van zetten en fouten gaan maken in de week die volgt.
Soms moeten we nog vele oude wonden van onze voorouders opruimen (even tussendoor) want daar krijg je geen tijd voor in je gewone leven.

En dat even tussendoor daar wil ik het graag met je over hebben.
Ik ben zo iemand die dat “even tussen door” al een aardig stapeltje heb opgeruimd.
Stapeltjes verdriet noemen ze dat in de rouwverwerking. Als je jezelf geen tijd geeft of gunt om te rouwen of op te ruimen. 
Dan  loop je steeds vaker tegen “oude wonden” aan en die doen nog steeds zeer en de diepte daarvan wordt steeds meer voelbaar.

Ik heb in mijn praktijk een stroom  aan mensen op weg mogen helpen om “hun oude wonden” te verzorgen en de stapeltjes verdriet op te ruimen en een plekje te geven, daarbij gaan we rustig en zorgvuldig te werk, soms met een traan maar net zo vaak met een zucht van verlichting dat het niet zo zwaarmoedig hoeft te zijn!

Neem eens een kijkje op mijn profiel en maak een afspraak!
We zijn in max. twee uur tijd een aardige stap verder gekomen kosten €  90,-.
Nieuw Leven