Op aarde en alles wat er speelt

Op aarde manifesteert zich dit – in de laatste seconde van deze illusie Vissen frequentie cyclus – in de dode wetenschappelijke benadering dat de mens. De mens die alleen maar zou bestaan uit Hersenen (Mind) en Stof (Elementen) welke beschikt over niet meer dan 5, nog meer ruimte en tijd beperkende, zintuigen. Zintuigen die nog verder beperkt en verdoofd worden door technologieën, chemicaliën, straling etc. die op elke hoek van de straat te verkrijgen zijn. De wereld van vandaag is langzamerhand niet groter dan een Smartphone, iPad, Galaxy TAB welke in feite dommer zijn dan dom.

Het is dan ook niet voor niets dat CERN op een van de grootste leylines op aarde gebouwd is, te weten die van Ierland (New Grange Tallaght Hill), Engeland (Stonehenge), Rome (Vaticaan), Egypte (The Great Pyramid) welke op 20-21 maart ieder jaar geactiveerd worden tijdens de Spring Equinox.

Het is daarom van het grootste belang dat voordat u uw creatie instapt bepaald vanuit welk standpunt u uw creatie en daarbij behorende overgangen wilt ervaren op bijvoorbeeld de planeet aarde.

  1. Vanuit het Ik Ben AL eenheidsbewustzijn wat geen ruimte en tijd, overgangen en cycli kent. De onveranderlijke de onbeweegbare In U.
  1. Vanuit het onsterfelijke bewustzijn binnen uw creatie van ruimte en tijd en daarbij behorende zintuigen en ervaringen. De ZIEL ofwel het energetische lichaam van ideeën, gedachten en elektromagnetische trillingen is hierbij de vorm die ervaart en beleeft terwijl dat in feite natuurlijk maar een tijdelijke illusie is. Alleen de onsterfelijke dus energetische bewuste mens kan de illusie van de plooibaarheid van ruimte en tijd en dimensies ervaren. Voor het Ik Ben AL is dit natuurlijk een onbestaanbare illusie in de STILTE die AL alles IS.
  1. Vanuit het sterfelijke bewustzijn binnen uw creatie van ruimte en tijd en daarbij behorende zintuigen en ervaringen. De PERSOON ofwel stoffelijke lichaam van ideeën, gedachten en elementen is hierbij de vorm die ervaart en beleeft terwijl dat in feite natuurlijk maar een tijdelijke illusie is. Alleen de sterfelijk dus stoffelijk bewuste mens kan de illusie van reïncarnatie ervaren. Voor het Ik Ben AL en een onsterfelijk bewuste ziel is dit natuurlijk onmogelijk om te ervaren.
  2. Uit de onsterfelijken spreken, via De Nieuwe Dokters ontvangen doorgeving.