over Schumann energie en wat er allemaal beweegt

Woensdag 10 mei 2017
Jemig wat een nacht!!

Gisterenavond was er bij mij thuis de maandelijkse Open Cirkel Mediumschap en met totaal 9 personen een “vol huis”.

Via de nieuwsbrief van Cathelijne Angellightheart had ik gelezen dat de Volle Maan van woensdag 10 mei in het teken van aartsengel Metatron stond en had ik mij voorgenomen met de groep op dat energieveld aan te sluiten.
Ik had passende muziek uitgezocht en de afstemming verliep mooi en sommige deelnemers waaronder ikzelf voelden letterlijk de energiestroom door onze handen binnenkomen en ik voelde mij letterlijk overweldigd door de zuiverheid van wat er plaatsvond.
De oefeningen die bij mij binnenkwamen om uit te voeren waren verbazend krachtig. Na de meditatie werkte de energie “heerlijk” door en de avond was er een met een gouden randje.

We hebben afgesloten met een healing en trekken daarna een kaartje, dit keer de Eenhoornkaarten.

Na 22.00 uur was de groep weer op weg naar huis en ruimde ik de spulletjes op, nog even een telefoontje met Dick Schoenmaker en daarna eerst douchen en haren wassen en hup naar bed.
En daar begon de pret… linksom, rechtsom, linksom en weer rechtsom, te warm, te koud, denken, plassen, bijna Volle Maan, nog meer denken, en uiteindelijk vanaf 02.30 elk half uur de wekker zien kruipen door de nacht.
Ik heb mijzelf afgevraagd wat er aan de hand was, en ben tot de volgende slotsom gekomen.

Het veld waarin wij gewerkt hebben was zo krachtig dat ik de gehele nacht nog lag te stuiteren van de energie en er voor mijzelf niet over had nagedacht om nog een afsluitende ceremonie te doen om het veld te bedanken en de energie te laten voortstromen bijvoorbeeld de aarde in of de healingschaal in de kosmos in. Meestal ga ik nog even “zitten” met mijzelf om te mijmeren over wat er heeft plaats gevonden die avond, dat had ik niet gedaan.

 
Daarnaast lees ik dagelijks de nieuwsmail van Ron Fonteine met daarin de link naar de Schumann Energie en je kunt zien dat op 8 en 9 mei jl. “vreemde witte vlekken” waren oftewel de energie van de aarde was flink in beweging!

Dat zal het samengestelde antwoord zijn op deze wonderbaarlijk mooie krachtige en helende avond.
 
Wil ook eens een Open Cirkel middag of avond meemaken, kom dan kennis maken op de middaggroep van vrijdag 16 juni of dinsdagmiddag 27 juni. 
We beginnen altijd met een meditatie en sluiten af met een healing en trekken een kaartje. Kijk op de website van Nicky’s Place
Reserveren en informatie: Nicole van Olderen: 06-41041509 of mail: nickysplace@gmail.com
 
Nicole van Olderen is medium en leraar en geeft les in het ontwikkelen van je zesde zintuig door te durven en leren vertrouwen op je intuïtie, je onderbuikgevoel.