Paracetamol, anders te gebruiken

Zo hebben we een aantal geniale manieren om paracetamol in te zetten in je dagelijks leven!

Voor je haar:
Paracetamol bevat zuur die heel erg goed werkt tegen de aanmaak van roos. Verkruimel ze, met het met een beetje shampoo en breng het direct aan op de hoofdhuid als je staat te douchen.

Voor je huid:
Verkruimel 5 paracetamol en voeg toe aan een half glas water. Roer goed tot de pillen zijn opgelost en breng het mengsel aan op de huid. Het is bewezen dat de stof in paracetamol kan helpen tegen dingen als psoriasis en acne.

Voor je kleding:
Zweetvlekken uit je witte shirts halen is soms nogal een klus. Het kan zo moeilijk te verwijderen zijn dat normale wasmachines vaak niet genoeg doen. Doe 2 pilletjes in een bodempje water en roer rond tot het een pasta is geworden. Smeer het op de oksels en laat het 20 minuten trekken. Gooi het in de was en je bent zo goed als klaar!

Voor je lege accu!
Oke wij geloofden deze eerst niet, maar hij werkt echt! Dooie accu? Door het zuur in paracetamol kan het zuur in je accu weer aangewakkerd worden. Dit zal waarschijnlijk niet heel lang blijven werken, maar het is in ieder geval genoeg om bij een tankstation te komen. Handig als je langs de weg staat in de “middle of nowhere.”

Voor je tuin!
Paracetamol voorkomt schimmel en ethyleen productie. Deze zijn beiden verantwoordelijk voor het verleppen van je tuin.
Doe wat paracetamol in een glas water en spray het over je planten met een spuit.

 

http://www.healthunity.pw/ze-wrijft-onder-de-douche-3-paracetamol-in-haar-haar-dit-leek-super-raar-maar-het-resultaat-mag-er-wezen/