RagsandBone

Het kraampje buiten bij het atelier van Rags&Bone is op vrijdagmiddag t/m zondag alleen bij goed weer geopend!

Designed in Holland…. Daar word je vrolijk van!

Hoi allemaal, even voorstellen: ik ben Mylène , ontwerpster van mijn eigen kledinglijn Rags & Bone. Normaal sta ik met mijn kraampje op evenementen zoals de Libelle Zomerweek , Pink Pop, Ibiza Festivals en allerlei leuke marktjes in Noord-Holland. Dan kan nu (nog steeds) even niet, vandaar dat ik me graag aansluit bij de FB groep van West-Friese stalletjes langs de weg. Buiten bij het atelier aan huis, staan bij goed weer de rekjes . Lekker in de buitenlucht. Er is alle rust en ruimte op het erf om veilig met 1,5 mtr afstand te kunnen shoppen.

Over Rags&Bone :
De collectie van Rags & Bone wordt bedacht door modeontwerpster Mylène. Zij heeft een passie voor kleur en vintage! Ze verzamelt altijd en overal de mooiste stoffen en als het even kan gebruikt ze restant stoffen uit de confectie industrie, of vintage bandjes en kantjes om de kledingstukken uniek te maken. Het resultaat is een originele collectie kinder- en dameskleding.
Misschien ben je Rags & Bone al tegengekomen op een markt of beurs. Maar wist je dat ze ook een verkoop kraampje langs de weg hebben? Je kan de hele collectie online vinden op www.ragsandbone.nl
Het kraampje van Rags&Bone is alleen bij goed weer geopend.

Adres:
De Stad Riga 17
Venhuizen
www.ragsandbone.
Openingstijden:
vrijdags : 14.00 tot 17.00 uur
Zaterdag /zondag : 11.00 tot 17.00 uur

Pinnen kan contactloos.
App of bel voor een afspraak: 06-53705021