Reacties cannabis olie – hennep olie

Hier vermeld ik de reacties van diverse gebruikers van de cannabis olie van Isika.

Maaike 18-05-2016
Hoi Nicole alles goed?? Ik heb ‘n vraagje, mijn vader heeft verschrikkelijke zenuw pijn in zijn been… nou dacht ik opeens zou die wiet olie van jou niet kunnen helpen?
Hoi Maaike, ja, die olie werkt als pijnvermindering.
Hoi Nicole, hij zit nl nu al aan de morfinen maar dat werkt niet.. hij zelf heeft er nog n hard hoofd in of ‘t werkt die wiet olie maar ik wil gewoon dat ie ‘t gaat proberen…
Maaike 18-06-2016
Hoi , nou hij heeft niet ‘t idee dat ‘t werkte maar mijn vader bleef ook gewoon zijn morfine slikken… en hij is stront eigenwijs hahaha, hij is nu weer gestopt met de druppels.. hij sliep er wel goed op groetjes Maaike

Mariska 12-06-2016
Hierbij een artikel over cannabisolie tegen kanker in de komende uitgave van MMV (Moerman vereniging). Misschien vind je het interessant, of misschien ken je het al. Link naar artikel.
Met mijn man gaat het al een stuk beter, hij is enorm vooruit gegaan. De klachten, spraakproblemen en uitval van zijn rechterbeen, zijn grotendeels verdwenen. De voorgestelde 6 weken bestraling + chemo is teruggebracht naar 3 weken. Wij denken dat de wietolie enorm heeft meegeholpen aan deze vooruitgang. Ook zijn we volop bezig met Moerman therapie en onder behandeling bij een NTTT arts (= niet toxische tumor therapie). Verder mediteren we heel veel en ik geef elke dag meerdere malen Reiki. Ook is hij behalve wat vermoeider dan anders, probleemloos door 3 weken chemokuur + bestraling gefietst. Totaal niet misselijk geweest. We denken dat alles bij elkaar, ook zijn goede conditie (heeft halve marathons gelopen) voor deze nu al ongelofelijke verbetering heeft gezorgd. En wat slapen we heerlijk op de wietolie! Echt de hele nacht van 22:00 tot 8:00, heerlijk! Een onmisbaar onderdeel in de genezing, we zijn er dolblij mee, dankjewel!!

Mariska 18-06-2016
Hallo Nicole, de vraag waar het om ging, was dat ik in de bijlage had gelezen dat er een sterker concentraat olie was om de groei van kankercellen te remmen. En dat we die graag hadden gewild, maar in jouw onderstaande mail heb je het antwoord al gegeven! We gaan vanaf nu 5 druppels per inname doen en als het flesje leeg is bestel ik de hogere/sterkere dosering. En dat is perfect, want nu hebben de druppels in eerste instantie ondersteuning gegeven tijdens de chemo en bestraling. Zo konden we het heel mooi opbouwen.  Wat geweldig dat je meteen lid bent geworden van de Moermanvereniging! Ik wil graag het hogere/hoogste concentraat olie bestellen voor het laten smelten van de tumor. Het gaat nog steeds elke dag vooruit! Ik heb het boek van Kanker & Cannabis van Monique Posthumus aangeschaft, echt een bizar maar vooral hoopgevend verhaal. Een eerbetoon aan de Hennepplant! We zijn dolblij en dankbaar dat deze plant net als bij haar kort na de diagnose op ons pad is gekomen!
Graag hoor ik van je hoe ik aan het sterkere concentraat kan komen.

Carla 04-04-2015
Ik heb door mijn fybromyalgie vaak pijn en merk dat het gebruiken van de olie mij daarin helpt om de pijn te verdragen, ik gebruik nu 3x daags een druppel die ik verdund heb, dus ik heb het flesje nogmaals 1:5 verdund met bio olijfolie en kan daardoor beter de dosering aanpassen aan de pijngrenzen van mijn lichaam.

Harry 1-6-2016
Jaren geleden van de trap gevallen, oorzaak was een kleine bloeding in de kleine hersenen. Daar zit de besturing van het lichaam.
Onderzoek wees niets uit, maar men wilde mij wel volproppen met allerlei chemische rommel, dat heb ik geweigerd.
Om een heel lang verhaal kort te houden; ik ben uiteindelijk via de site Want To Know terecht gekomen op een lezing van Wernard Bruining.
Daar heb ik toen een proefflesje gekocht en gebruikt.
Na wat onderzoek en veel lezen kwam ik er achter dat de olie zoals ik bij jou mocht kopen en gebruiken bij mij zeer goed werkt.
Mijn motoriek wordt beter en de pijn in mijn bekken neemt ook af als ik die druppels gebruik. Twee druppels per dag gebruik ik en de verdunning is voor mij perfect. Zonder deze stof heb ik een moeilijke dag met veel pijn.
Ik hoop dat je met deze uitleg wat kunt doen.

Marjanne 9-6-2015
Enkele maanden geleden heeft een goede kennis van mij een flesje medicinale wietolie voor mij besteld, omdat ik op dat moment al geruime tijd (meer dan anderhalf jaar) heel slecht sliep.

In de bijgeleverde brief wordt gevraagd aan jou te melden wat deze wietolie voor mij doet, dus bij deze.

Ik ben begonnen met het innemen van 2 druppels olie voor het slapengaan. Ik druppel de olie niet onder mijn tong, maar druppel het in een slokje water in een eierdopje en neem het zo in. In het begin had de inname niet veel effect. Ik merkte wel dat ik wat slomer werd, maar viel nog steeds niet in slaap. Met als gevolg dat ik de olie een tijdje niet consequent heb gebruikt. Sinds een maand of twee gebruik ik de olie weer wel consequent. Nu iedere avond drie druppels voor het slapen gaan en HET WERKT! Natuurlijk heb ik ook nog wel eens een nacht dat ik niet zo goed slaap, maar de meeste nachten gaat het prima! En ik voel me overdag daardoor natuurlijk ook veel beter! Ik ben een gelukkig mens!
Marjanne 2-5-2016
Graag zou ik weer een flesje medicinale hennepolie bij je bestellen. Ik heb nog steeds veel baat bij de olie, hoewel ik merk dat ik steeds minder hoef te gebruiken.

Eigen ervaringen
Wij hebben met de verzorging van Dick zijn moeder (88 jr)  in het verzorgingshuis nu samen met de behandelend arts afgestemd dat moeder 3×2 druppels per dag krijgt toegediend en daarmee blijft zij bijna geheel van de morfinepillen af. Zij heeft sinds dec. 2014 twee op elkaar rustende ruggenwervels waar het tussenwervelschijfje verdwenen is. De behandelend arts tipte mij om het hennepolie te noemen vandaar dat ik het geen wietolie noem. Maar cannabisolie is ook een goede variant. 

Anneke 9-5-2015
Beste Nicole, vorige week wiet olie bij jou gekocht en ik wil je laten weten dat de kwaliteit beter is dan wat ik eerder ergens anders had aangeschaft. Dank je wel daarvoor.

Sandra 24-5-2015
Ik heb een paar druppels van die wietolie gebruikt en had het gevoel dat ik vloog! Heel lekker geslapen daarna.
Weliswaar met een beetje likeur ingenomen want de smaak is verschrikkelijk; een soort bedorven tuinaarde-smaak.
Trouwens eerder had ik al 1 druppel genomen, maar dat werkte niet zo en dus heb ik de druppels laten staan.
Sinds een paar dagen gebruik ik ze weer en ik merk dat ik niet meer dan 2 druppels moet nemen, meer is niet goed en minder ook niet.

Wim  28-2-2016
Hallo Nicole, ik heb enige tijd geleden deze olie bij je gekocht en zou je verslag uit brengen.

Ik ervaar het als een zuivere olie, mooie kwaliteit.

Heb gemerkt dat ik er echt aandacht aan moet besteden, de tijd voor nemen,  om het voelbaar goed tot zijn recht te laten komen.
De rest doet mogelijk zijn werk toch wel. 
Vrijwel synchroon aan de aanvang begon ik met een reiniging kuur en heb diverse supplementen toegepast.
Kan er dus niet meer dan dit over zeggen. 
Dus tot zover mijn gebeuren. Dankjewel.

Angelique 21-3-2016
Een poosje terug heb ik bij u bovenstaande olie 10ml aangeschaft. Het was even wat zoeken naar de dosering, uiteindelijk een mooie balans gevonden en ben zeer tevreden.

Dagda 12-2-2016 
De olie bevalt goed, ik gebruik hem tegen zenuwpijn en voor ontstekingen in mijn huid. 
Daarom wil ik graag een nieuw ISIKA 10 ml. flesje van 1:5 willen bestellen bij u.

Rozemarijn 10-11 2015
Fijn dankjewel, de post is vorige week aangekomen. Bevindingen niet zo goed, maar dat is jullie schuld niet hoor! Ik doe niet zo goed op Marijuana, weet ook niet waarom. Ik had eerst een paar keer alleen een paar druppels genomen (op zijn meest 7, om precies te zijn), maar dat deed niks. Dus de volgende nacht nam ik er 8, maar na anderhalf uur deed dat nog steeds niks. In de gebruiksaanwijzing stond dat als je het onder de tong doet, dan slaat het binnen 15 minuten aan. Dat was in mijn geval dus niet waar, misschien goed voor jullie om te weten. Toen nam ik er nog 2, en later nog 2, in elk geval, in totaal 13. Ik hoor je al zeggen, dat is veel teveel, hahaha! Dat was het dus ook. Het effect was net als de vorige keren dat ik wiet gerookt heb: opeens begon het in mijn achterhoofd te prikkelen en daarna werd alles heel naar (en raar, haha!). Ik vind het grappig dat de meeste mensen stoned zijn fijn vinden of relaxed, dat is voor mij dus niet zo. Mijn hart begon te racen, en in plaats van in slaap te vallen bleef ik er wakker van. Maar het ergste voor mij was dat alles om me heen er opeens anders uitziet – totaal vervormd!! Bepaalde dingen werden opeens heel groot, andere heel klein, sommige verweg en andere dichtbij, en ik kon de deurknop niet meer bereiken. Het aller-engste was dat ik op sommige momenten mijn lichaam niet meer kon bewegen! Dat wil ik dus nooit meer. Toch wil ik graag gewoon het relaxerende effect. Wat denk je dat ik moet nemen tussen 7 druppels (die dus niks deden) en 13 druppels (die me paniek gaven). Of ben ik er gewoon het type niet voor? Ik weet dat iedereen anders reageert op medicatie en op hallicogenics, dus misschien is het gewoon niet voor mij. 

Ik moet waarschijnlijk ook nog iets anders vermelden. Ik heb marijuana al vaker geprobeerd, en meestal deed het niks. Maar een aantal maanden geleden had ik een hele “brownie” gegeten met hoge THC. Dat was dus niet zo slim, want alles begint te spinnen en ik had hele uitvoerige “out of body” ervaringen (dat ik in verschillende kleuren en dimensies rondzweefde). Misschien dat ik er daardoor bang voor ben geworden en dat het nu zo werkt. Maar mijn hart begint ook te racen, zelfs voordat ik überhaupt weet dat ik stoned ben, en ik kan ook niet meer goed ademen. Dus nogmaals, misschien reageer ik er gewoon niet goed op. Ik zit te denken of ik het niet meer zal doen, of dat ik nog een keer 8 druppels zal proberen. Laat me weten wat jij denkt :).
Antwoord aan Rozemarijn 
Dat klinkt heftig zeg. Voor nu zou ik je willen vragen wat je verder “gebruikt” zoals wijn of whiskey of medicijnen. Alle soorten dempers en verdovers versterken elkaar.
Antwoord aan Rozemarijn
Voor mij en de meeste mensen zijn 13 druppels een soort “overkill”. Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw receptoren (helemaal) niet reageren op de cannabinoiden. 

De meeste mensen wennen eerst aan de druppels door een druppel te nemen per avond en dan 4 of 5 avonden inname 1 druppel. Dan zijn de receptoren weer uit hun slaapstand, aangezien ons lichaam de cannabinioden hoort te herkennen. Dan kun je “uitzoeken” bij jezelf hoeveel druppels je lijf nodig heeft. Maar 13 is wel ergggg veel. 
Het is erg herkenbaar dat je stoned was en misschien wel een trip hebt gemaakt. 
We hebben nl. goede reacties van slaapverbetering, ook bij een dame die 30 jaar op twee zware slaapmedicatie nog niet sliep en nu wel met 1 druppel voor het slapen gaan en 1 druppel midden in de nacht. En een andere dame die nu met twee druppels in 1 keer inname ook de slaap weer heeft teruggevonden.

Het is jammer dat het “nog niet” bij je werkt, een natuurproduct is toch veel beter dan de farmachemie. Maar een natuurproduct werkt dus ook door op de innerlijke vraagstukken die er bij jou misschien in de nacht willen spelen…. heb je misschien onopgeloste oude dingen die nu hun weg in de nacht naar boven willen vinden. Zo kan ik vele vragen stellen, maar ik ken je helemaal niet en wil dat ook niet zomaar via de mail gaan doen. 

Ik laat je het antwoord van de chemiste weten zodra dat binnen is.  Antwoord van de chemiste aan Rozemarijn
Helaas is het zo dat medicijnen bij de een wel werken en bij de ander niet.  Steeds meer nemen is niet de bedoeling! Wat je hebt ervaren is een trip (zoals vroeger wanneer je LSD nam, dan heb je dezelfde verschijnselen) dat kan bijzonder zijn, inzichten geven of bijzonder fijne ervaringen. Maar het kan ook teveel zijn en paniek gaan veroorzaken en hartkloppingen. Wat helpt is wat eten of een kop thee met heel veel druivensuiker nemen en rustig wachten tot het weer minder wordt. Vaak krijg je een inzicht over de psychische kant van je aandoening, dan kan je daar ook wat mee doen.

Ik zou liever zien dat je teruggaat naar 1 of twee druppels en dat eerst een week doen en kijken wat er dan gebeurt. En als je echt niets merkt of voelt, dan is het denk ik goed om te kijken naar wat anders. In geen geval 13 druppels in een nacht nemen. Er zijn mensen die in de loop van de tijd het aantal druppels verhogen, bijvoorbeeld bij pijn reuma of kanker, maar dan verdeel je het over de dag en bouw je het op in weken!
Je mag me ook altijd bellen!

Sandra 04-06-2016 
Even een update van de cannabisolie waar ik nu een week 1 druppel van neem vlak voor het slapen gaan… 
Ik slaap heel goed op 1 druppel.
Maar ik nam gisteren 1 druppel ‘s ochtends en werd toen na een kwartier al stoned! Was geen fijn gevoel: ik was draaierig, afwezig, er kwam niets uit mijn handen, kon niet goed nadenken, ik voelde me moe…. gelukkig was ik vrij die dag… Na 4 uurtjes had ik er geen last meer van…
Eergisteren was ik moe van mijn werk thuis en ging ik nog even strandwandelen met mijn vriend, ik merkte aan mijzelf dat ik soms mijn zin niet afmaakte (heb ik vaker), kwam niet op woorden… mijn vriend zei er ook wat van…
Zou dit een effect kunnen zijn van 1 druppel cannabisolie ???
Ik durf ze nu niet meer in te nemen…
Antwoord aan Sandra
Ja sommige mensen worden van 1 druppel in de ochtend stoned, dat ligt natuurlijk ook aan je dagritme, had je al gegeten en gedronken, hoe is je lichamelijke gesteldheid op dat moment, de impact van de druppels is krachtig. Je kunt in de gebruiksaanwijzing ook lezen wat je kunt doen als je stoned bent. Maar dat was na 4 uurtjes weg.

Als je moe thuis komt van je werk en je gaat strandwandelen, dan vraag je lichamelijke energie van je lijf, prima toch even om de doorbloeding van de spijsvertering een zetje geven etc. 

Maar om dan (gezien jullie rouwproces) en de drukte van je werk ook nog gesprekken te voeren en verwachten dat je uit je zinnen komt en de woorden kunt vinden, het zou mij niet lukken, hoofd leeg maken is een antwoord maar niet vullen met nog meer taal. 

Als je de sterkte van de druppels op dit moment zo ervaart zou ik je willen adviseren om de druppels te verdunnen in een leeg flesje met hennepzaadolie of bio olijfolie, (bijv. nogmaals 1:5) zodat de dosering voor de avond bijv. 2 verdunde druppels is en je op een vrije dag een verdunde druppel overdag kunt uitproberen.

Het is een volledig natuurproduct, dus ook op energetisch niveau vragen de druppels je om tot jezelf te komen, dat is wat natuurproducten ook doen. 

Antwoord terug: Wauw begrijpelijk en herkenbaar wat je schrijft! Heel erg bedankt, hier kan ik iets mee en ik ga de druppels verdunnen, goed idee . 
Ach ja de lat ligt (te)!hoog, goed dat je dit zegt… ik ga mijzelf de ruimte geven meer tot mijzelf te komen.