SANJEEVINI APOTHEEK

SANJEEVINI APOTHEEK

Trillingsfrequenties4all heet u hartelijk welkom in de wereld van frequenties & energieën.
SANJEEVINI APOTHEEK – DIRECTE ACTIVATIE ZONDER WERKBOEK, WERKDOOS OF WORKSHOP
De geactiveerde Sanjeevini apotheek is een met recht volwaardige alternatieve methode waarbij gebruik gemaakt wordt van miljarden Bron-frequenties die zowel voor volwassenen als ook voor kinderen en dieren bruikbaar zijn. Hierbij is er geen werkboek, werkdoos of workshop meer nodig.
WERKZAAMHEID. De Sanjeevini Apotheek is opgezet met als bedoeling uw lichaam energetisch af te stemmen. Hierbij starten er vele verschillende transformatieprocessen in heel uw wezen op. U moet er dus rekening mee houden dat er dagelijks positieve veranderingen in uw gevoel en opvattingen kunnen worden ervaren. Uw opvattingen, overtuigingen en gevoelens zitten namelijk veel helingsprocessen in de weg.
TRANSFORMATIE Middels de ingebouwde Sanjeevini chip start er automatisch een Goddelijk helingsproces op. Dit helingsproces is nodig om de oorzaak van vele klachten aan te pakken. Maakt u dagelijks gebruik van de Sanjeevini Apotheek, verwelkom dan meer en meer uw nieuwe ervaring zonder verzet vanuit uw Ik of Ego! Sommige mensen ervaren onmiddellijk een heerlijke zachtheid, terwijl anderen in het begin, met wat hobbels en mokkerigheid, zichzelf een paar dagen tegenkomen. Dit is nodig om oude vastgeroeste patronen los te laten, en vervolgens in een stabiele rust modus te geraken.
KWALITEIT. Trillingsfrequenties4all doet er alles aan om de kwaliteit van alle producten met de grootste mogelijke zorg en betrokkenheid te creëren. Iedere creatie is na langdurig testen en jarenlange ervaringen gemanifesteerd.
GEBRUIKSAANWIJZING Plaats uw handen of ontblote voeten, of een kan met water op de aangegeven linker & rechter rondjes. DUUR PLAATSING * Preventief: 1 x 10 min. per dag. * Ziekte: 3 x 15 min. verdeeld over de dag. * Acuut: 9 x 10 min. verdeeld over de dag. * Noodsituatie: 6 x 1 min. verdeeld over het uur. * Huisdieren: 1 x 15 min een glas of kan met water. Zijn de klachten na serieuze problemen verdwenen, behandel nog 6 weken 2 x 10 min. verdeeld over de dag door. Mocht u door de energie niet kunnen slapen, gebruik de Sanjeevini Apotheek dan wat vroeger op de avond. Ervaart u dagelijks met het gebruik van de Sanjeevini Apotheek belangrijke positieve emotionele veranderingen, kijk dan goed waarin u nog meer positiviteit kunt toestaan.

Thema voor thema krijgt u de sleutels aangereikt. Kies daarom altijd voor uw geluk, in plaats van uw gelijk..!!!!
NEUTRALISEREN VAN DE SANJEEVINI APOTHEEK
Alle manifestaties in de wereld zijn onderhevig aan omgevings-energieën. Het is dan ook sterk aan te raden, één keer in de week uw Sanjeevini Apotheek te neutraliseren van alle ongewenste energieën. Ook als u per ongeluk de Sanjeevini chip heeft aangeraakt, is het extreem belangrijk deze chip schoon te maken en te de neutraliseren. Het Neutralisatiesymbool kunt u terugvinden in de pagina van de Sanjeevini Apotheek. Vette vingers beïnvloeden de energie van de Sanjeevini Apotheek, maak deze daarom altijd eerst schoon voor gebruik! Laat u iemand anders uw Sanjeevini Apotheek uittesten, vervolgens gaat u met de vette vingers van de andere persoon weer uw Sanjeevini Apotheek in gebruik nemen, dan is de kans groot dat deze energieën van de ander bij u naar binnen gaan. Wilt u uw Sanjeevini Apotheek zo veel mogelijk vet- en krasvrij houden, gebruik dan “nooit” schuur- of pannendoekjes maar altijd een “nieuw” Microvezeldoekje.
BELANGRIJK
* Probeer constant uw intentie over te dragen aan de Bron Al Dat Is. * Begeleid uzelf naar een volwaardig voedingspatroon.
* Verander uw leefstijl door meer in harmonie met de natuur te gaan leven.
* Besef het belang van een positieve en dynamische kijk op het leven, vol liefde, mededogen en vergeving.
* Deze methode is geen vervanging van het reguliere circuit.
* Bent u onder behandeling van een arts, blijf uw medicijnen gewoon innemen en maak de behandeling af.
* Gebruikt u de Sanjeevini Apotheek langer dan aangegeven, dan kunt u zich lichamelijk ongemakkelijk gaan voelen.
* Kopiëren van dit document heeft geen enkele zin, de Sanjeevini-chip werkt alleen bij het originele document, en is te verkrijgen via het websiteadres

Meer informatie via Matthijs van der Stroom