The Little Shop of Colours

Wat eraan vooraf ging:

Mensenkinderen wat een proces!  Nadat dochter Roos op die middag eind januari 2017 de plannen voor haar droom die ze samen met mij wilde verwezenlijken; een webshop en winkel met kleurrijke (in meer dan 1 opzicht) dameskleding, accessoires en unieke fantastische schoenen letterlijk op (mijn) tafel legde zijn we in eerste instantie gewoon begonnen!

Op de website kun je foto’s zien van het interieur en een kijkje nemen in de webshop (vergeet de schoenen niet) we hebben ook een facebookpagina (die kun je ‘leuk’  vinden zodat je van alle nieuwtjes op de hoogte blijft).

We hebben beiden onze expertise. Ik doe de financiën, communicatie met leveranciers en klanten, de voorraadadministratie en de organisatie, en Roos heeft het ontwerp van de winkel gemaakt en zorgt voor de dagelijkse styling, bepaalt de collectie, is verantwoordelijk voor het volledig geautomatiseerde kassasysteem van winkel en webshop (tegelijk) en de social media,  maakt foto’s en doet alle vormgevingswerk.
We staan beiden (afwisselend) in de winkel. Ik heb nog zelden in mijn leven zo hard gewerkt en me tegelijkertijd zo gelukkig en energiek gevoeld. Dit klopt!

Kom langs en groet ons Ellen en Roos.

The Little Shop of Colours
Koestraat 14, 3811HK Amersfoort
tel: 033 – 2025036

mail: ellen@thelittleshopofcolours.com
website: http://www.thelittleshopofcolours.com/nl/