Tjaden woonbiologie

Even voorstellen:

Tjaden woonbiologie bestaat vanaf het begin van deze eeuw (2000). Ik (Thijs Tjaden) (1965) ben dan 37 jaar oud en 6 jaar de eigenaar van ‘van Apeldoorn elektrotechniek’ .
Een elektrotechnisch installatiebedrijf welke al sinds 1933 actief is in Haarlem en omgeving. Rond de eeuwwisseling bestaat het bedrijf uit 4 medewerkers en ik zelf.

Op een dag vertelt een klant een verhaal over het feit dat zijn woning een aantal jaar geleden is ontstoord door een woonbioloog.
Elektriciteitsleidingen en zendmasten, zo vertelde hij, konden de energie in een woning behoorlijk verstoren. Hij gaf het adres van de woonbioloog (oiko biologica uit Vlaardingen) Toen bleek dat dit bedrijf ook cursussen uitschreef om het vak van woonbioloog te leren, was de inschrijving hiervoor snel een feit.

De opleiding, was leerzaam en bijzonder interessant. Er werd in eerste instantie geleerd om met de lecherantenne te meten. Later werden de meer technische meetapparaten behandeld en werd uitgelegd hoe daar mee gemeten kon worden. Na deze opleiding was het plan geboren om hier zelf mee door te gaan.

Tjaden Woonbiologie
Westergracht 69-G, 2013 ZM Haarlem
tel: 023-5478069

mail: contact@woonbiologie.nl
website: Tjaden Woonbiologie