Too Good To Go

Stop voedselverspilling

Too Good To Go is de app tegen voedselverspilling. We zorgen ervoor dat jij op het einde van de dag geen verse producten in de vuilnisbak hoeft te gooien maar dat je alsnog inkomsten verdiend aan wat je anders weg zou gooien. Want net zoals jij, vindt ook Too Good To Go het zonde om producten waar tijd, liefde en moeite is ingestoken, zomaar verloren te laten gaan.

We hebben het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om mee te doen. We stellen één keer alles voor je in en daarna hoef je niet dagelijks alles wat je over hebt in te voeren. Van het overtollige eten maak je een verrassingspakket, de Magic Box en die geef je mee aan je Too Good To Go-klanten.

Wij zijn Too Good To Go en wij strijden tegen voedselverspilling!

We zijn een gezellige club van ‘Waste Warriors’ en we geloven dat iedereen een verschil kan maken. Neem een kijkje en help mee om de missie te doen slagen!

Ieder jaar wordt in Nederland tussen de 1,7 en 2,5 miljoen ton eten verspild
Per persoon wordt in Nederland thuis ongeveer 41 kilo eten en 57 liter drinken verspild In Nederland gooien we per persoon ongeveer 145 euro aan eten en drinken per jaar weg.

We worden dagelijks geconfronteerd met problemen, waarvan sommige gemakkelijker zijn te negeren dan andere. Niemand vindt het leuk om eten te verspillen, maar in elk bedrijf en in elk huishouden gebeurt het toch, iedere dag! Voor ons werd duidelijk dat er iets moest gebeuren toen we zagen dat er goed eten werd weggegooid na een buffet… dat eten was letterlijk ‘Too Good To Go’!