Vaccinatie toen en nu!

Uit de nieuwsbrief van Hayo Bol te Sneek

Vaccins en vitamine C

Aangezien de vaccinatiegraad aan het dalen is wordt men in Den Haag zenuwachtig en is de overheid begonnen met voorlichtingscampagnes.
Daarin worden helaas de risico’s van vaccins gebagatelliseerd en wordt er gesproken over een “prikje.” Ik vind dat een gemiste kans vooral als je de tijd en moeite neemt om iets meer te lezen dan hetgeen het RIVM ons voorschotelt. Ik geef je een voorbeeld al is het in het Engels met google translate komt iedereen een heel eind. Daarin komt een man aan het woord die zelf jaren heeft gewerkt voor een vaccin fabrikant. Er is inmiddels voldoende wetenschappelijke onderbouwing te vinden op pubmed voor het feit dat vaccins een rol spelen bij autisme, kanker en de ziekte van Alzheimer. Autisme is zo ongeveer verviervoudigd sinds 1950 en de vaccins zijn vervuild met zware metalen als kwik en aluminium. In het plaatje hierboven zie je hoeveel vaccins er in 50 jaar zijn bijgekomen. Dat is in Europa niet veel anders dan in Amerika.

In mijn ogen wegen de voordelen van een vaccinatie niet op tegen de nadelen. Bovendien wordt het tegenwoordig als preventie ingezet. Terwijl preventie veelal meer betekent dat je goed zorgt voor jezelf en dat kan op heel wat (natuurlijker) manieren. Nu denkt iedereen dat je je toch ook zou laten vaccineren als je naar een tropisch land gaat? Als ik zelf daarheen zou gaan is het antwoord nee, nog afgezien van het feit dat ik niet weet wat ik daar heb te zoeken. Wat ik wel zou meenemen is een heleboel vitamine C, het liefst liposomaal. En ik zou ervoor zorgen dat mijn immuunsysteem optimaal is voordat ik een dergelijke reis zou gaan maken.

Probleem
Waar het werkelijke probleem met vaccinaties zit is dat er een soort van ‘vaccinatie woede’ is ontstaan. Commerciële overwegingen lijken het te hebben gewonnen van rationele overwegingen. Het gevolg hiervan is dat in Amerika kinderen in de eerste twee levensjaren 28 shots!! met vaccins krijgen en in Japan nul. Het sterftecijfer onder pasgeborenen is in de VS toegenomen en in Japan afgenomen.
Dat is niet zo heel vreemd als je bedenkt dat in elke vaccinatie ongeveer een 4 tal ziekteverwekkers zit inclusief aluminium wat kwik, menselijk DNA en wat conserveringsmiddelen in een te jong kind zonder volledig draaiend immuunsysteem. Dat is geen boost maar een aanval. Geen wonder dat er steeds meer ernstige reacties worden gemeld na vaccinatie. Het is alleen slecht wetenschappelijk aan te tonen wat nu precies die reacties veroorzaakt. Zolang daar geen wetenschappelijke concensus over is, is de discussie hierover uiterst moeizaam. Het zijn de verborgen inhoudsstoffen die een basis zouden kunnen vormen voor kanker op latere leeftijd. Dat is niet of althans heel slecht aan te tonen. De andere kant is dat je op je vingers kunt natellen dat als je je lichaam van kinds af aan verzwakt, je ergens een keer tegenaan gaat lopen.
Hayo Bol vertelt: Mijn dochter kreeg last van de longen en werd kort na haar vaccinatie op haar tweede jaar gediagnosticeerd met bronchitis. we waren al terughouden met vaccineren maar zijn toen direct overal mee gestopt. Dat is inmiddels 14 jaar geleden en ik heb het weten te draaien met behulp van bioresonantie, homeopathie, voeding en supplementen. Van bronchitis is inmiddels geen sprake meer.

Wat dan wel?
Als je je kind laat vaccineren, wees je dan bewust dat je kind ziekteverwekkers krijgt ingespoten en dat levenslange immuniteit te slecht is onderzocht om gevoeglijk aan te nemen dat dit wel goed zit. De meeste vaccins werken namelijk slechts een jaar of 15.
Van het griepvirus zijn zoveel varianten dat inenten water dragen naar de zee is. Maar je krijgt wel iedere keer extra ziekteverwekkers ingespoten die moeten worden aangepakt door je lichaam!
In het boek: “het ongeneeslijke genezen” van Levin, wordt beschreven en wetenschappelijk onderbouwd dat vitamine C polio en mazelen kan genezen. Dat betekent volgens mij ook dat je een stevige buffer moet hebben van vitamine C in je lichaam.
Blijf daarom kritisch vragen en geef je kind nooit meer dan 1 vaccin tegelijk in plaats van combinaties.