WaardeWerkt

Wie we voor u zijn

Onze overtuiging is dat wanneer mensen kunnen leven, werken vanuit hun kernwaarden dit bijdraagt aan hun passie en een vreedzame wereld.

Wij willen je ondersteunen zodat jij kan handelen, communiceren en leven vanuit jouw kernwaarden en optimale vitaliteit. Want als mensen en organisaties vertrouwen op hun eigen potentieel en zich blijven ontwikkelen, is alles mogelijk.

Als je inzicht hebt in je kernwaarden en wat ze voor je betekenen, ken je je missie en kan je jouw leven richting geven. Het realiseren hiervan vraagt persoonlijk leiderschap, verantwoordelijkheid nemen en lef. Lef om het bekende, vertrouwde los te laten, het nieuwe toe te laten en te vertrouwen op je eigen innerlijke kracht.

Betrokken werknemers zijn een groot pluspunt voor bedrijven. Onderzoek heeft aangetoond dat de direct leidinggevende van het team verantwoordelijk is voor een groot deel van de betrokkenheid van de werknemers. Dus de kwaliteit van het management en leiderschap is een essentieel element. 84% van de werknemers zijn ofwel niet betrokken (passief) of vertonen weerstand (actief)…

mobiel: 06-1139 0530
mobiel: 06- 2670 8627

Anneke en Pieter Costerus
mail: waardewerkt @waardewerkt.com
website: http://www.waardewerkt.com/home