Zeven tips om goed te gaan zien

Ik was tien jaar toen ik voor het eerst een bril kreeg.
De oogarts had mijn ogen gemeten en vertelde me dat ik een bril nodig had. Rond mijn twintigste werden dat lenzen en op mijn 38e overwoog ik serieus mijn ogen te laten laseren. Dit waren toch de enige opties om weer goed te gaan zien.

Want je kunt niets doen tegen bijziendheid of andere oogproblemen!!
Waarschijnlijk is dit jou ook altijd verteld, maar het is niet waar. Ik heb zelf bijna dertig jaar een bril gedragen en draag die nu niet meer.

Ik heb geleerd hoe ik anders kan kijken, waardoor mijn ogen ontspannen en beter gaan zien. Ogen zijn mijn passie geworden en ik wil jou ook helpen om weer goed te gaan zien, zonder bril, lenzen of laseren. Dit e-book kan voor jou een eerste stap zijn naar goed zicht.

Ik adviseer je het boek uit te printen, dat is minder vermoeiend voor de ogen om het te lezen. Veel Succes!

Karin Hogenboom
website: www.volzicht.nl

download naar het boekje: zeventipsomgoedtegaanzien