Zorglandgoed Mirre

Zorglandgoed Mirre heeft een eigen terrein van zo’n 4,5 ha.
Op dit terrein bevindt zich een prachtige permacultuur tuin, waar groente en fruit wordt verbouwd. Er zijn stilteplekken, meditatieplekken en krachtplekken te vinden. Binnenkort lopen er paarden en wordt er een natuurvijver aangelegd.

Om het terrein liggen landbouwgronden en uitgestrekte bossen. De landelijke omgeving, de karakteristieke keienwegen, de hunebedden en de grafheuvels maken het gebied uniek. Een uitstekende plek om tot rust te komen en jezelf te herpakken.

Zorglandgoed Mirre biedt liefdevolle opvang en begeleiding voor volwassenen en jongeren met een PGB. Tijdens de opvang is er individuele en/of groepsbegeleiding. Daarnaast is er tijd voor ontspanning en creativiteit. Heb je een indicatie zoals ADHD, PDD-NOS, ASR, Autisme of hechtingsproblematiek, dan kan deze begeleiding je veel opleveren. Met een speciale aanpak leer je beter omgaan met de dagelijkse uitdagingen en kunnen klachten verminderen.  

Instituut Mirre vangt jongeren op die wat extra hulp en ondersteuning kunnen gebruiken, omdat ze een moeilijke tijd hebben (gehad), ze hooggevoelig zijn, en/of met psychiatrische problematiek zoals ADHD en autisme willen (leren) omgaan. 

Samen bekijken we, op basis van je situatie en voorkeuren, wat voor jou de beste oplossing is. Hierbij zijn verschillende vormen van opvang mogelijk, die naar behoefte kunnen worden aangevuld en gecombineerd met individuele begeleiding. De ouders kunnen ook in de begeleiding worden betrokken. Door een eigentijdse en liefdevolle aanpak kan vertrouwen herstellen en gezinsbanden weer worden genormaliseerd.

Zorglandgoed Mirre
Weerdingerzandweg 5, 7872 TB  Valthe

tel: 0591-580002

website: http://www.instituut-mirre.nl/
mail: info@mirre.nl  

website: www.mirre.nl